Eventcase: cabaret en feestavond

In De Hallen Studio’s vond onlangs een feestelijk evenement plaats voor een advocatenkantoor. Met 415 gasten was dit evenement een avond vol entertainment en feestelijke momenten. Op het programma van de avond stond een cabaretshow van het eigen personeel, een walking dinner en een feestelijke afsluiting.

Ontvangst

De avond begon in Studio 1, waar de gasten werden verwelkomd met een walking dinner en verfrissende drankjes. In deze sfeervolle ruimte stond een bar, een podium, en verschillende foodstations die later op de avond geopend werden. Terwijl de gasten genoten van de culinaire traktaties, werd er backstage druk gerepeteerd voor de cabaretshow die later zou plaatsvinden. De heerlijke hapjes zorgden voor een perfect begin van de avond.

Cabaretshow

Na het walking dinner verplaatsten de gasten zich naar Studio 2, waar een groot podium van 10 meter breed en 5 meter diep was opgebouwd voor de cabaretshow. De 415 stoelen waren in een theateropstelling geplaatst, en om iedereen goed zicht te geven, was er een kleine ophoging voor de stoelen aangebracht. De zaal was verder ingericht met een kleine coulisse, waardoor sommige cabaretleden via de trap en het balkon hun entree konden maken, terwijl anderen via de coulisse opkwamen. De show zelf was een groot succes en bracht veel lachen en applaus van het publiek teweeg.

Feestelijke afsluiting

Na de cabaretshow keerden de gasten terug naar Studio 1, waar het feest pas echt begon. De foodstations waren geopend voor een tweede ronde van het walking dinner, en de gasten konden genieten van een breed scala aan gerechten. Een live band en een DJ zorgden voor de muzikale omlijsting van de avond, en de dansvloer bleef tot in de late uurtjes gevuld. De combinatie van heerlijk eten, live muziek, en een fantastische sfeer zorgde ervoor dat iedereen met een glimlach en mooie herinneringen naar huis ging.

Benieuwd naar meer mogelijkheden binnen de Hallen Studio’s? Lees het hier op onze nieuwspagina. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish